Lekdetectie & Klusbedrijf Johnny Meijboom

Lekdetectie

Lekdetectie

werkwijze voor de lekdetectie.

Een lekkage waarvan niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Ik spoor lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, waarbij hakken en breken niet nodig is. Dankzij deze methode van lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. 

Wanneer we het lek hebben gevonden!

Als het lek is opgespoord ontvangt u van mij een helder en gedetailleerd rapport. De lekkage(s) zal hierin duidelijk aangegeven worden, ook zal er een advies gegeven worden hoe deze lekkage te verhelpen.  Mocht het zo zijn dat de schade gedekt wordt door uw verzekering kunt u het rapport doorsturen naar de verzekering. In de meeste gevallen dekken zij kosten van de lekdetectie.

Wat voor een lekkages sporen wij zoal op.

Leiding lekkages op alle water gedragen leidingen, denk hier aan warm en koud water, afvoerleidingen, cv-leidingen, vloerverwarming en bouwkundige lekkages 

Een kleine greep uit de methodes die ik gebruiken om een lekkage te vinden.

  1. Natuurlijk onze ervaring als loodgieters 
  2. Druktest op de waterleiding, hier wordt een drukmeter aan de waterleiding gekoppeld om te kijken of er een lekkage in waterleiding bevindt.
  3. Endoscopie, een camera waarmee ik in moeilijk bereikbare ruimtes kan kijken b.v. onder een bad of douchebak of in de afvoerleiding.
  4. Thermo grafische warmtecamera, deze camera geeft het warmtebeeld weer van de temperatuurverschillen in wanden en vloeren.
  5. Kleurstoffen, veel al een eenvoudige maar doeltreffende methode deze worden toegevoegd aan het water en komen vaak tot uiting waar de lekkages zich dan bevinden.

Het tarief voor een lekdetectie

Een standaard lekdetectie kost incl. btw 250,- euro

Een lekdetectie met Rapport kost incl. btw 365,- euro

Moeten er steigers of hoogwerkers komen vraag dan naar een offerte dan kom ik de klus bij u opnemen 

Kosten werkopname zijn incl. btw 75 euro.