klusbedrijf Johnny Meijboom

Over mij

 

 

KLUSJESMAN VOOR AL UW HULP BIJ KLUSJES 

Ik ben Johnny en ik ben een man die van aanpakken houdt. Daarom ben ik klusjesman geworden.

Met mijn klushulp wil ik eraan bijdragen dat mensen zo onbezorgd mogelijk kunnen genieten van hun huis. In een fijn en comfortabel huis voelen mensen zich nu eenmaal prettiger!

Waarom klusjesman worden

Handigheid en plezier in klussen heb ik al zo lang ik mij kan heugen. Ik werk vanaf mijn 16e al met mijn handen. Ik ben begonnen als Isolatie plaatwerker, daarna ben ik 15 jaar werkzaam geweest als loodgieter bij verschillende bedrijven. De laatste 12 jaar heb ik me bezig gehouden met herstelwerkzaamheden in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Lekkages opsporen en reparaties uitvoeren. In 2015 heb ik een oude boerderij  in Koekange gekocht en kon ik me helemaal uitleven. Heerlijk!  

In 2017 ben ik met Klusbedrijf Johnny & Co begonnen. De combinatie van handen uit de mouwen en gezelligheid zorgt ervoor dat ik elke dag fluitend aan het werk ga. Ik houd van de afwisseling, het contact met mijn klanten en de voldoening die het geeft als een klus geklaard is. Voor mij is er geen leuker werk dan dit!

Een woning waarin u zich thuis voelt

Een plek waar je je prettig voelt. Een thuis waarin je jezelf kunt zijn en kunt uitrusten en opladen. Waar je vrienden of familie ontmoet of je juist even kunt terugtrekken. Zo’n plek zou iedereen moeten hebben!

Is het onderhoud van een woning niet op orde, of wilt u uw huis te koop zetten maar moeten er nog dingetjes afgewerkt worden? Vaak helpt het al om een aantal kleine onderhoudsklussen aan te pakken, die (te) lang zijn blijven liggen.

 

Maak kennis met Johnny: contact